Πορνό στο κοινοβούλιο

Με έκπληξη διαπίστωσαν οι ινδονήσιοι βουλευτές και δημοσιογράφοι πως κομπιούτερ στο κοινοβούλιο έδειχναν εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου και μάλιστα για αρκετή ώρα, αποκαλύπτει η εφημερίδα Jakarta Globe. Δημοσιογράφοι που καλύπτουν το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ ανακάλυψαν ότι δύο από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που βρίσκονται κοντά στην αίθουσα Τύπου ήταν ανοικτοί σε πορνογραφική ιστοσελίδα με σκληρού περιεχομένου φωτογραφίες, πολλές από αυτές ανηλίκων.


"Δεν ήταν αστείο! Κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη", δήλωσε ο Ρόι Σουρίο βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος.

Όπως προέκυψε από τις πρώτες έρευνες, κάποιος αντέγραψε πορνογραφικές φωτογραφίες και τις φόρτωσε στην ιστοσελίδα του κοινοβουλίου.


Το επεισόδιο αυτό συνέβη την περίοδο που η κυβέρνηση της χώρας εξετάζει την πιθανότητα να απαγορεύσει όλες τις ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!