Το στήθος της τέχνης

Μεγάλη επιτυχία γνωρίζουν στο διαδίκτυο οι δημιουργίες της Kira Ayn Varszegi, η οποία δεν είναι μια συνηθισμένη ζωγράφος, καθώς για τα έργα της χρησιμοποιεί τα στήθη της!

Η 34χρονη Kira Ayn Varszegi χρησιμοποιεί το διόλου μικρό στήθος της για καλό και δημιουργικό σκοπό, για να ζωγραφίσει. Η διαδικασία έχει ως εξής: Η Κίρα αλείφει το χυμώδες στήθος της με μπογιά και έπειτα τα πιέζει πάνω paintστον καμβά όπως ακριβώς ένα πινέλο.

Μάλιστα, οι δημιουργίες της πωλούνται στο διαδίκτυο ξεπερνώντας τις 600 λίρες. Η Κίρα ξεκίνησε να έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες από το 2001, ενώ από τότε έχει ζωγραφίσει εκατοντάδες πίνακες τους οποίους και πουλά στο διαδικτυακό της κατάστημα με όνομα Turtle Kiss Designs.

Όπως είπε όλο νόημα η Κίρα "Μου αρέσει να ζωγραφίζω χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα, ενώ προσπαθώ να ανακαλύπτω νέους τρόπους για να ζωγραφίζω πάνω στο καμβά μου".

Προσέθεσε δε ότι πρόθεσή της είναι να ξυπνά το συναίσθημα μέσω της τέχνης, και να κάνει τους ανθρώπους γύρω της να χαμογελούν.

Μάλιστα αυτή η νέα τεχνική ζωγραφικής έχει εμπνεύσει και άλλες κοπέλες λάτρεις της τέχνης όπως η Βικτόρια από τη Ρωσία, η οποία δήλωσε ότι είδε στον ύπνο της μια φορά ότι ζωγράφιζε με το στήθος της λουλούδια και όταν ξύπνησε προσπάθησε να το κάνει πραγματικότητα.

Από τότε ζωγραφίζει συνέχεια...

-news24


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!