Από το Facebook στο κρεβάτι

Ούτε χρόνο να φάει δεν είχε ο 60χρονος Κλίβ Γουόρθ που ισχυρίζεται ότι έκανε έρωτα με περισσότερες από 1500 γυναίκες τις οποίες γνώρισε μέσω του διαδικτύου.

Ο πρώην ανθρακωρύχος δήλωσε ότι τις 300  κοπέλες,  τις γνώρισε από το facebook, ενώ τις υπόλοιπες τις γνώρισε από άλλα κοινωνικά δίκτυα.

Ήταν τόσο απροκάλυπτα σεξομανής που το Facebook αναγκάστηκε να του διαγράψει το λογαριασμό, κάτι που είχε συμβεί άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν.
Σήμερα ο Κλίβ έχει δημιουργήσει νέο λογαριασμό με όνομα Κάρολ Πίτερς  και εμφανίζει τη φωτογραφία του μοντέλου Κάρολι Ρόμπινσον.Το ίδιο συνέβη και το 2004 όταν τον έδιωξαν από το datingdirect.com μετά από χιλιάδες παράπονα γυναικών που τις ενοχλούσε.

Μέχρι τα 80 του έχει πολύ δουλειά να κάνει…


news247.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!