Η μαθήτρια, το στρινγκ και η μητέρα που βγήκε από τα ρούχα της

Μια μητέρα που διαμαρτυρήθηκε επειδή ένα αγόρι κατέβασε και κράτησε κάτω τη φόρμα της κόρης της, κατέληξε να απολογείται στο δικαστήριο.

Η Cindy Schwalb από το New Jersey ένιωσε οργή όταν σε ένα σεμινάριο κατά της βίας μεταξύ ανηλίκων, στο σχολείο του Hasbrouk, όπου πηγαίνει η κόρη της δεν υπήρξε επαρκής αναφορά στο παραπάνω περιστατικό.

Η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε για το ότι η
13χρονη κόρη της βρέθηκε με τα εσώρουχα μπροστά σε όλα τα παιδιά και ζήτησε εξηγήσεις. Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη, αλλά μια ερώτηση του αστυνομικού επόπτη που έπαιρνε μέρος στο σεμινάριο προκάλεσε την έκρηξη της μητέρας.

Ο επόπτης Joseph Luongo τη ρώτησε "αν η κόρη της φορούσε στρινγκ". Η γυναίκα βγήκε από την αίθουσα βρίζοντας και μάλιστα καταρράστηκε τον διευθυντή του σχολείου. Ο ντετέκτιβ Joseph Rinke, μέλος του σχολικού συμβουλίου συμπλήρωσε αναφορά για ανάρμοστη συμπεριφορά και η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση του σχολείου.


Η Schwalb δήλωσε αθώα, την ώρα που το σχολικό συμβούλιο υποστήριξε ότι το σεμινάριο δεν ήταν κατάλληλος χώρος για να εκφράσει τα παράπονά της. Πολλοί γονείς βρέθηκαν έξω από το δικαστήριο για να της συμπαρασταθούν.


Ο δικηγόρος της έκανε λόγο για δίκαιη αντίδραση μιας μητέρας που στάθηκε δίπλα στην κόρη της και τόνισε ότι η βία μεταξύ των παιδιών δεν είναι απλώς θέμα του New Jersey, αλλά ολόκληρης της χώρας. Αν η γυναίκα καταδικαστεί είναι πιθανό να κληθεί να πληρώσει βαρύ πρόστιμο ή ακόμα να εκτίσει και ποινή φυλάκισης 90 ημερών.


Ο επόπτης με την "εξαιρετική" ερώτηση για το εσώρουχο της 13χρονης επιμένει ότι δεν έκανε τίποτα λάθος. "Έπρεπε να μάθω πόση ακριβώς σάρκα αποκαλύφθηκε" δήλωσε.

http://news247.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!