Ξύπνησε από έναν δυνατό κρότο και βρήκε ένα φορτηγό μέσα στο σαλόνι του

Αν το βλέπαμε σε κινηματογραφική ταινία, θα λέγαμε ότι η φαντασία του σεναριογράφου οργιάζει. Να όμως που συμβαίνουν και αυτά.


Στην κωμόπολη Mira Mesa της Καλιφόρνια ένας άτυχος άνδρας ξύπνησε περίπου δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης από έναν δυνατό κρότο και φωνές. Αμέσως κάλεσε της Άμεσο Δράση για να αναφέρει το συμβάν, αλλά σίγουρα δεν περίμενε να αντικρύσει ένα φορτηγό Mazda κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι του!

Το εν λόγω φορτηγό είχε ακολουθήσει μια τρελή πορεία γκρεμίζοντας τον μπροστινό τοίχο του σπιτιού του Rod Anderson και μπαίνοντας μισό στην κουζίνα και μισό στο σαλόνι του περίλυπου Αμερικανού.

Ο άναυδος ιδιοκτήτης είδε το συνοδηγό του φορτηγού να βγαίνει από το παράθυρο του οχήματος και να προσπαθεί να απεγκλωβίσει τον οδηγό. Κανείς από τους δύο δεν τραυματίστηκε σοβαρά από το ατύχημα. Ένα ατύχημα το οποίο άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του στο σπίτι του Anderson που ήταν έτοιμο να καταρρεύσει ολοσχερώς!

Η ασφαλιστική εταιρεία βέβαια θα αποζημιώσει τον Αμερικανό, ο οποίος ζούσε στο συγκεκριμένο σπίτι από το 1974, αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη θα είναι για τη σύζυγό του, η οποία δεν έχει πληροφορηθεί ακόμα το περιστατικό και όταν επιστρέψει από το ταξίδι της θα έρθει αντιμέτωπη με τα συντρίμμια της κατοικίας της και σίγουρα δεν θα χαρεί και ιδιαίτερα βλέποντας πολλές από τις αντίκες της να έχουν υποστεί σοβαρές φθορές...

Όσο για την αιτία του δυστυχήματος; Τι άλλο, μέθη...

-Αναρτήθηκε από newscity1


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!