Νέα, ιδιότυπη υπηρεσία delivery

Μια νέα, ιδιότυπη υπηρεσία delivery ξεκίνησε να λειτουργεί σε τρεις πόλεις της Ελβετίας, τη Γενεύη, τη Ζυρίχη και τη Βέρνη. Όχι, σε αντίθεση με τους άλλους όλους, οι εν λόγω διανομείς δεν κινούνται με μηχανάκια αλλά με ποδήλατα, δε μεταφέρουν πίτσες και σουβλάκια αλλά...

προφυλακτικά και δεν έρχονται μόνο στο σπίτι ή στη δουλειά αλλά οπουδήποτε το ερωτικό θερμόμετρο έχει χτυπήσει κόκκινο - πάνω σε παγκάκια, κάτω από δέντρα, μέσα σε τηλεφωνικούς θαλάμους, στην εξοχή κ.α..

Αρκεί ένα τηλεφώνημα και τρία προφυλακτικά θα βρίσκονται μέσα σε λίγα λεπτά στα χέρια του ενδιαφερομένου στην τιμή των 5,8 ευρώ. Πρωτοβουλία της ελβετικής Aids Federation, η συγκεκριμένη υπηρεσία άμεσης δράσης έρχεται, ως μέρος μιας ευρύτερης εκστρατείας με την ονομασία «Αγάπα τη Ζωή Σταμάτα το Aids» («Love Life Stop AIDS»), να υπενθυμίσει στους Ελβετούς τη σημασία του ασφαλούς σεξ. «Θέλαμε να μεταφέρουμε το μήνυμα με ασυνήθιστο τρόπο, έτσι ώστε οι άνθρωποι να δώσουν προσοχή», εξηγεί η Μπετίνα Μέσλι, εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, οι φορείς του ιού HIV στην Ελβετία ανέρχονται συνολικά σε περισσότερους από 25.000 και πως σε αυτούς προστίθενται περί τα δύο νέα άτομα ημερησίως.   

www.newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!