81χρονη έτρεχε με 164 χιλιόμετρα κυνηγώντας τον εραστή της

Με 164 χιλιόμετρα την ώρα πιάστηκε να οδηγεί μια 81χρονη Αυστραλή.Όπως ανέφεραν αστυνομικοί έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και δεν άκουγε τις σειρήνες του περιπολικού, που την κυνηγούσε επί τέσσερα χιλιόμετρα μέχρι να καταφέρει να την κάνει να σταματήσει.


Προσπαθούσε, είπε, να μη χάσει από τα μάτια της, τον νεαρό εραστή της ο οποίος ήταν μπροστά της. "Περάσαμε το Σαββατοκύριακο στη Μιλτζούρα μαζί και φύγαμε με δύο αυτοκίνητα. Αν νομίζουν ότι με το να μου πάρουν την άδεια θα με σταματήσουν να οδηγώ, κάνουν μεγάλο λάθος. Θα οδηγώ, έστω και αν χρειαστεί να πάρω άλλο αυτοκίνητο", είπε η 81χρονη, προσθέτοντας ότι τίποτε δεν θα τη χωρίσει από τον νεαρό εραστή της, ο οποίος έχει λιγότερα από τα μισά χρόνια της!

Η αστυνομία έκανε γνωστό ότι θα προσπαθήσει να της πάρει την άδεια λόγω ηλικίας, αλλά και επικίνδυνης οδήγησης. Θα υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι υπερέβη το όριο της επιτρεπόμενης ταχύτητας, ότι οδηγούσε επικίνδυνα και δεν συμμορφώθηκε με την εντολή να μη βγαίνει πέραν των 30 χιλιομέτρων έξω από την περιοχή Heathcote όπου ζει.

troktiko


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!