Έκανε δώρο στο 16χρονο γιο του στριπτιζέζ

Τις χάρες του γυναικείου σώματος σε πρώτο πλάνο απόλαυσε ένας 16χρονος από το Γιοχάνεσμπουργκ, χάρη στον 45χρονο πατέρα του, ο οποίος θέλοντας να κάνει στο γιο του ένα δώρο που θα θυμάται για πάντα, προσέλαβε για το πάρτυ γενεθλίων τρεις στριπτιζέζ...

Κι ενώ τόσο ο γιος του, όσο και οι φίλοι του ενθουσιάστηκαν με τον προοδευτικό πατέρα, το δικαστήριο φαίνεται πως δεν συμμερίστηκε τις απόψεις τους, με αποτέλεσμα ο 45χρονος να οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες, αντιμετωπίζοντας πληθώρα κατηγοριών για παράβαση του νόμου περί εγκλημάτων και σεξουαλικών αδικημάτων.

Μεταξύ άλλων, στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι προσφέρθηκαν αλκοολούχα ποτά στους εφήβους και τους επετράπη να αγγίζουν τις ολόγυμνες γυναίκες στη διάρκεια της γιορτής.

Στο δικαστήριο, εκτός από τον πατέρα οδηγήθηκαν και οι τρεις γυναίκες, ηλικίας 20 έως 30 ετών, καθώς και ο 26χρονος που είχε αναλάβει την οργάνωση του πάρτυ αλλά όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!