Από τη Βραζιλία με αγάπη - Surra De Bunda

Οι Βραζιλιανές φημίζονται για το λίκνισμα του κορμιού τους όταν χορεύουν αλλά και για τα ωραία καλλίγραμμα σώματα τους. Αυτά τα δυο στοιχεία όταν συνδέονται δημιουργούν μια πυρηνική βόμβα που μπορεί να τρελάνει κάθε άνδρα . Ένας νέος σέξι χορός έχει γίνει ανάρπαστος στην Βραζιλία. Το όνομά του; Surra De Bunda.

Σέξι παρουσίες με καυτά σώματα αρχίζουν και λικνίζονται μπροστά σε κάποιον τυχερό άνδρα που είναι σωριασμένος στο έδαφος  και όταν το ρεφρέν του τραγουδιού αρχίσει εκείνες τυλίγουν το κεφάλι του άνδρα με τα πόδια τους και λικνίζονται ρυθμικά τρίβοντας το πρόσωπο του άνδρα πάνω στους "γλουτούς" τους.

Πάρα πολλά βίντεο μπορεί να βρει κανένας στο διαδίκτυο με Surra De Bunda, εμείς σας δείχνουμε ένα για να πάρετε μια γεύση. 

-news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!