Ο άνθρωπος-τατουάζ!

Ο Lucky Diamond Rich που ζεί στην Αυστραλία,αλλά γεννήθηκε στη Νέα Ζηλανδία είναι ο άνθρωπος-τατουάζ καθώς έχει περάσει πάνω από 1.000 ώρες στα χέρια ειδικών σχεδιαστών tatoo.Ξεκίνησε από την κατοχή μιας πλήρους συλλογής από ...

πολύχρωμα σχέδια από όλο τον κόσμο τατουάζ σε ολόκληρο το σώμα του.Αλλά δεν ήταν ικανοποιημένος μ'αυτό κι έτσι αποφάσισε να από ένα 100% μαύρο μελάνι,συμπεριλαμβανομένων των βλεφάρων,το ευαίσθητο δέρμα ανάμεσα στα δάχτυλα,κάτω και μέσα στο αυτιά,και ακόμη και τα ούλα του. Είναι, επίσης,στο βιβλίο Γκίνες ως ο άνθρωπος-τατουάζ.Έχει μόνο ένα τατουάζ(δικά του λόγια),αλλά καλύπτει ολόκληρο το σώμα του!

-thenewsbus


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!