Σεξουαλική επαφή της πήρε τα μυαλά

Μια παθιασμένη βραδιά αχαλίνωτου σεξ με το σύζυγό της προκάλεσε αμνησία στην 59χρονη Αμερικανίδα, Αlice. Η αμνησία αυτή ήταν ξαφνική και σύμφωνα με ειδικούς πρόκειται για την “παγκόσμια παροδική αμνησία” ή αλλιώς TGA. Αυτή η παροδική απώλεια μνήμης, οφείλεται σε πίεση των αιμοφόρων αγγείων του εγκεφάλου, η οποία μπορεί να προκληθεί από έντονες δραστηριότητες, τις κινήσεις του εντέρου ή το sex.

 

Η παθούσα ανακάλυψε μόλις τον περασμένο Αύγουστο πως ξαφνικά και ως δια μαγείας, διέγραψε όλα τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων αλλά και την ικανότητα να δημιουργήσει νέες. Συγκεκριμένα, ο σύζυγος της της έκανε μια ερώτηση προκειμένου να δει τι θυμάται και εκείνη απάντησε λάθος. Η ερώτηση ήταν ποιος ήταν ο τελευταίος πρόεδρος των ΗΠΑ και εκείνη απάντησε Bill Clinton.

Αμέσως μετά την  απάντηση αυτή ο Scott, ο σύζυγος της δηλαδή, φοβούμενος πως πρόκειται για εγκεφαλικό επεισόδιο, κάλεσε το ασθενοφόρο και πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο. Εκεί, οι νευρολόγοι μετά από σχετικές εξετάσεις κατέληξαν στο ότι η κυρία αυτή πάσχει από το σύνδρομο TGA, που εμφανίζεται συνήθως στην ηλικία των 50 ετών.

-otherside.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!