Ήθελε να παίξουν... το γιατρό!

Βελονισμό σε απόκρυφα μέρη και μασάζ πρότεινε και εφάρμοζε ένας γιατρός στην Κίνα, ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση και διεγράφη από τον ιατρικό σύλλογο της χώρας.Ο άτακτος γιατρός Γκράντ Γου από την Κίνα, παραδέχτηκε ότι έκανε περίεργες σεξουαλικές εξετάσεις στις γυναίκες ασθενείς αφού τις έπειθε να γδυθούν.

Μάλιστα, ξεγέλασε μια γυναίκα η οποία τον άφησε να την "εξετάσει" αφού την έπεισε ότι έπρεπε να αγγίξει το αιδοίο της και να κάνει βελονισμό στο συγκεκριμένο σημείο για να της βελτιώσει την ορμονικής της αστάθεια. Και δεν σταμάτησε εκεί αφού... άλλες δύο γυναίκες ομολόγησαν περίεργες σεξουαλικές πρακτικές μεθόδους. Η μια ανέφερε ότι τον άφησε να της βάλει στη γενετήσια περιοχή ένα μίγμα από Κινέζικα βότανα με σκοπό όπως είπε να της θεραπεύσει το πεπτικό σύστημα, ενώ η δεύτερη ασθενής τον άφησε να της κάνει μασάζ στις θηλές με σκοπό να αναζωογονήσει τις ορμόνες της.
Το Ιατρικό Συμβούλιο της Κίνας έλαβε μέτρα κατά του Δρ. Γου απαγορεύοντάς του να ασκεί το επάγγελμα αφού τον έκρινε ένοχο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.
"Το να χρησιμοποιείς έναν ασθενή για την σεξουαλική σου ικανοποίηση, είναι άκρως καταδικαστέα πράξη και κλονίζει την εμπιστοσύνη μεταξύ γιατρού και ασθενή", είπε ο κ. Χάλστεντ του Συμβουλίου.
Ο Δρ Γου είχε 4.000 εγγεγραμμένους πελάτες και ασκούσε το επάγγελμα του βελονιστή από το 2002. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι οι εν λόγω πρακτικές δεν ήταν απαραίτητες αλλά ακατάλληλες, ενώ ομολόγησε ότι ανάγκασε μια ασθενή να γδυθεί και αφού της θώπευσε το αιδοίο, με τη δικαιολογία του βελονισμού, της έκανε μασάζ στις θηλές.
Σύμφωνα με ειδικούς επιστήμονες η γενετήσια περιοχή δεν ενδείκνυται για βελονισμό και έτσι ο Δρ Γου διεγράφη από τον ιατρικό σύλλογο, ενώ του απαγορεύτηκε να κάνει αίτηση για δύο χρόνια.
-news247.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!