Πόσες παρτενέρ έχουν αλλάξει;

Οι άντρες έχουν την τάση να αυξάνουν τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων τους. Τα αρσενικά, ως γνωστόν, αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο να θυμηθούν κάθε ερωτική επαφή τους. Όταν ερωτώνται με πόσες γυναίκες έχουν πάει, τείνουν να αυξάνουν προς όφελός τους τον αριθμό.
Οι άντρες δεν μπορούν να θυμηθούν και γι' αυτό δεν μπορούν να υπολογίσουν πόσες ήταν οι ερωμένες τους. Αντιθέτως, 2 στις 3 γυναίκες μπορούν εύκολα να ανακαλέσουν στη μνήμη τους τον ακριβή αριθμό των εραστών τους.

Η σχετική έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες είχαν κοιμηθεί κατά μέσο όρο με 6,2 άντρες. Οι άντρες της έρευνας, αντίθετα, δεν μπορούσαν να θυμηθούν ακριβώς πόσες γυναίκες είχαν περάσει από το κρεβάτι τους και εκτιμούσαν ένα νούμερο γύρω στο 11,9.

Τελικά, οι άντρες πάνε με περισσότερες γυναίκες από ό,τι οι γυναίκες με άνδρες; Αυτό το ζήτημα είναι κάτι σαν παζλ, αφού η σαρκική σχέση είνει έτσι κι αλλιώς αμφίδρομη. Aρα, μάλλον η διαφορά βρίσκεται στους υπολογισμούς που κάνει το κάθε φύλο.

Σύμφωνα με τη σχετική μελέτη, οι εκπρόσωποι των δύο φύλων έδωσαν παρόμοιες απαντήσεις. Όταν ρωτήθηκαν για τη σεξουαλική τους δραστηριότητα τον περασμένο χρόνο, και τα δύο φύλα είχαν πάει με τον ίδιο αριθμό ατόμων. Ακόμα και οι φορές που είχαν κάνει σεξ ταυτίζονταν. Όσον για τις... παρανομίες, και πάλι γυναίκες και άντρες είχαν παραστρατήσει ίσες φορέ.


Αναρτήθηκε από RC-CAFE


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!