Ταχυδρόμος παντρεύτηκε τη γάτα του!

Ένας Γερμανός ταχυδρόμος παντρεύτηκε τη γάτα του με την οποία έχουν μια μοναδική σχέση και όπως λέει είναι το ταίρι του εδώ και χρόνια.


Θέλοντας λοιπόν να δείξει την αγάπη του για τα ζώα αποφάσισε να κάνει αυτή την πρωτότυπη κίνηση. Η γάτα είναι υπέρβαρη και πάσχει από άσθμα, γεγονός που σημαίνει ότι... δεν της απομένουν πολλά χρόνια ζωής.

«Είναι ένα πλάσμα τόσο αξιαγάπητο, είμαστε συνέχεια μαζί και κοιμάται πάντα στο κρεβάτι μου», είπε ο Uwe στην εφημερίδα Bild.

Τον γάμο τέλεσε μία ηθοποιός έναντι 300 ευρώ. Το σίγουρο είναι ότι αν πας σε τέτοιο γάμο δε λες..."καλούς απογόνους". Σκέτο "να ζήσετε"...

απo TreloKouneli


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!