Παρολίγο να πεθάνει o Hugh Hefner από... sex toy !!!

Το αφεντικό του Playboy, Hugh Hefner, είδε το Χάρο με τα μάτια του, όταν οι ερωτικές του περιπτύξεις κόντεψαν να τον πνίξουν. Ο 83χρονος μεγιστάνας των εκδόσεων αποκάλυψε ότι είδε τη ζωή να περνά μπροστά από τα μάτια του, όταν κατά τη διάρκεια της...

ερωτικής πράξης κατάπιε τις περίφημες Geisha Balls. Ο ίδιος ανέφερε «ήταν μια στιγμή κατά τη διάρκεια έκανα sex με τέσσερις playmates, που σχεδόν... κατάπια μία Ben Wa ball.»
Σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να φανταστούμε τι ακριβώς επιχειρούσε στο κρεβάτι ο ένας και μοναδικός Hef και κόντεψε να καταπιεί τις μπάλες. Ενα είναι το σίγουρο πάντως: Ο συμπαθής εκδότης εμπλούτισε τη γκάμα των περιστατικών που μπορεί να αποβούν μοιραία για έναν ηλικιωμένο. Ένας γέρος μπορεί πλέον να «πάει» κι από άλλα πράγματα, εκτός από πέσιμο ή ...
dinatos


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!