Δικαιολογίες οδηγών...

Μερικές από τις πιο απολαυστικές δικαιολογίες οδηγών που κάνουν παραβάσεις στους δρόμους της Αγγλίας εξέδωσε το πλημμελειοδικείο του Σάουθγουαρκ του Λονδίνου. Μακράν το καλύτερο ήταν όταν ένας οδηγός δικαιολόγησε την απόφαση του να οδηγήσει σε λεωφορειολωρίδα, λέγοντας πως ένα UFO του απέσπασε την προσοχή την ώρα που πετούσε πάνω από το κεφάλι του!

Ένας άλλος οδηγός δήλωσε ξαφνική αχρωματοψία: «Νόμιζα ότι το κόκκινο, ήταν πράσινο, συμβαίνουν αυτά, κ. Δικαστά…».

Ακόμα και ο καιρός έγινε κάποια στιγμή η αιτία για παράνομο παρκάρισμα: «Έβρεχε. Νόμιζα ότι μπορείς να παρκάρεις ελεύθερα όπου θες, αν ο καιρός είναι κακός.».

Την ίδια στιγμή, ένας φιλόζωος προσπαθούσε να αφυπνίσει τη συμπάθεια του δικαστηρίου λέγοντας: «Βρήκα στο δρόμο μου ένα τραυματισμένο σκύλο. Έπρεπε να τον σηκώσω και να τον πάω επειγόντως στον κτηνίατρο. Δεν ήθελα να υποφέρει παραπάνω, κι έτσι στάθμευσα το αυτοκίνητο δίπλα του, για να μην αναγκαστεί να διανύσει περισσότερη απόσταση.»

πηγη: www.cosmo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!