Είδε το Χριστό στην.. τσίχλα της!

Ανήμερα τη Μ. Παρασκευή (02/04) μία γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία υποστηρίζει πως είδε τη μορφή του Ιησού να εμφανίζεται ενώπιον της, σε μία.. τσίχλα!

Η Nelly Noden, σύμφωνα με την Telegraph, μασούσε την τσίχλα της για αρκετή ώρα, όταν την άφησε στην άκρη, για να φάει μερικά πατατάκια.

Όταν επέστρεψε στην τσίχλα της, είδε, όπως λέει, μία μορφή, που έμοιαζε πάρα πολύ στο Χριστό.

«Τη στιγμή που κοίταξα την τσίχλα, μπορούσα να Τον δω. Μόλις είχα γυρίσει από τα ψώνια μου και πήρα μερικά από τα πατατάκια που είχα αγοράσει, αφήνοντας την τσίχλα μου στην άκρη. Πήγα να την ξαναπάρω και ο Ιησούς ήταν εκεί», δήλωσε η ίδια και προσέθεσε πως δεν μπορούσε να το πιστέψει κανείς στην οικογένειά της, ειδικά εφόσον ήταν Μ. Παρασκευή.

Και η κόρη της, Charni, δήλωσε στην Telegraph πως η μορφή που αντίκρισε, έμοιαζε απίστευτα με τον Ιησού.

Σημειώνεται ωστόσο πως η οικογένεια δεν είναι ιδιαίτερα θρησκευόμενη, ωστόσο θεώρησαν το περιστατικό ιδιαίτερο, ενώ κράτησαν την τσίχλα ως .. ντοκουμέντο.

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!