Δώρισε «χρυσή» βαλίτσα κατά λάθος!

ε απόγνωση είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας από το Beaconsfield της Αυστραλίας αφού δώρισε σε κατάστημα που πουλά προϊόντα από «δεύτερο χέρι» μια βαλίτσα η οποία περιείχε 100.000 δολάρια! Ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε το λάθος του όταν η γυναίκα του είπε πως σε μια παλιά βαλίτσα τοποθετούσε τις οικονομίες που μάζευε μια ζωή. Αμέσως ο άνδρας πήγε στο κατάστημα εξήγησε το συμβάν, όμως, η βαλίτσα είχε ήδη πουληθεί…

Ο υπεύθυνος του μαγαζιού τις περασμένες μέρες προσπαθούσε να βρει τον αγοραστή μέσα από τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας με την οποία έγινε η συναλλαγή ενώ υπήρχε η πιθανότητα ο αγοραστής να μην είχε ιδέα για το τι περιείχε η βαλίτσα.

«Ο κάθε άνθρωπος είναι δυνατόν να μη γνώριζε αυτό που περιέχει η βαλίτσα που αγόρασε. Μπορεί να τη χρησιμοποιήσει σε ένα εξάμηνο ή να βρίσκεται σε αεροπλάνο», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην εφημερίδα Telegraph.

Παρόλα αυτά, η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις, ενός άνδρα και μιας γυναίκας για εμπλοκή στην υπόθεση ενώ μεγάλο χρηματικό ποσό από τη βαλίτσα έχει τοποθετηθεί σε διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!