Ρωμαϊκά όργια στην TV

Η σειρά "Spartacus:Blood and Sand" που προβάλλεται στην βρετανική τηλεόραση έχει φτάσει μόλις στο 6ο της επεισόδιο έχει καταφέρει όμως να προσελκύσει τηλεθεατές από όλο τον κόσμο. Η υπόθεση έχει να κάνει με τον Σπάρτακο (όχι τον δικό μας) τον οποίο τον έχουν βάλει μονομάχο στις αρένες της "Μεγάλης" Ρώμης, με έπαθλο, αν καταφέρει να.. ενθουσιάσει το κοινό, να πάρει πίσω την γυναίκα του που την έχουν φυλακισμένη οι Ρωμαίοι.


Στη σειρά εκτός των "ρωμαϊκών οργίων" που φαίνονται καθαρότατα, πρωταγωνιστεί η Ζήνα (στη σειρά παίζει την Λουκρητία γυναίκα του Μπατιάτους, την θυμάστε σίγουρα όλοι από την σειρά στο STAR) η οποία δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει τα "κάλλη" της σε κάθε επεισόδιο. Όσοι θέλετε να πάρετε μια γεύση ψάξτε στο διαδίκτυο για τη σειρά...

Trelo kouneli

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!