Ειδική επιχείρηση για εξουδετέρωση… δονητή!

Ένας δονητής προκάλεσε πανικό, αναστάτωση και την άμεση επέμβαση της αστυνομίας σε ένα ταχυδρομείο της πόλης Όρενμπουργκ, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο συναγερμός στο ταχυδρομείο χτύπησε και όλοι κινητοποιήθηκαν όταν κάποιος υπάλληλος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία φωνάζοντας: “Υπάρχει ένα δέμα που δονείται, προσοχή, ελάτε γρήγορα, μπορεί να είναι βόμβα”.

Τελικά, μια ολόκληρη αστυνομική ομάδα ειδικών για την εξουδετέρωση βομβών κατέφθασε στο ταχυδρομείο, και αφού εκκένωσε το χώρο από τους περίπου είκοσι πελάτες, στη συνέχεια επικέντρωσε την προσοχή της στο δονούμενο δέμα, που δεν ήταν βόμβα αλλά ένας δονητής που τέθηκε σε λειτουργία μόνος του κατά την μεταφορά του δέματος από τον υπάλληλο.

Δεν έγινε γνωστό από τις αρχές εάν η αστυνομία αναζητά τον αποστολέα και τον παραλήπτη του σεξουαλικού βοηθήματος που αναστάτωσε την μικρή αυτή ρωσική πόλη.

Πηγή: News247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!