Σάλος με τον δονητή που εμφυτεύεται

Αν θέλετε να έχετε ένα δονητή στο σώμα σας και να απολαμβάνετε παντού και πάντα τους οργασμούς σας, μία νέα συσκευή σας υπόσχεται αστείρευτες στιγμές απόλαυσης.

Το νέο τεχνολογικό επίτευγμα κατάφεραν μια ομάδα Γερμανών γιατρών, που έφτιαξαν ένα δονητή σε σχήμα V, ο οποίος εμφυτεύεται στην κλειτορίδα και ενεργοποιείται μέσω Bluetooth αρκεί να χρησιμοποιηθεί σαν τηλεκοντρόλ κάποιο smartphone ή ακόμα και κοσμήματα, όπως κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια.

Το εμφύτευμα αποτελείται από ειδική σιλικόνη και χρησιμοποιεί την θερμοκρασία του σώματος για να φορτίσει. Οι μέχρι σήμερα δοκιμές έχουν δείξει ότι το Orgasmia δεν γίνεται αισθητό 3-4 ημέρες μετά την τοποθέτηση του στην ευαίσθητη περιοχή. Την εμφύτευση πραγματοποιεί μόνο ένα ιατρείο πλαστικής χειρουργικής στο Beverly Hills και μάλιστα δοκιμαστικά. Και το πακέτο αγοράς και τοποθέτησης της συσκευής ανέρχεται σε 6.500 δολάρια.  Ο νέος δονητής θα κυκλοφορήσει επίσημα το φθινόπωρο του 2015 και έχει 20 χρόνια εγγύηση, ενώ είναι δωρεάν η κάλυψη βλάβης, αντικατάστασης ή αναβάθμισης.

 

πηγή: http://www.medicalland.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!