Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SEX ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ)

Αν θέλετε να μάθετε ποιος το κάνει πιο συχνά, πως και που αυτό είναι το βιβλίο που χρειάζεστε. Ο τίτλος του είναι Sex by Numbers και το υπογράφει ο καθηγητής του Κέμπριτζ David Spielgalhalter. Το βιβλίο παραθέτει στοιχεία από εκατοντάδες έρευνες και στόχο έχει να πληροφορήσει για το τι τελικά ισχύει και τι είναι αστικός μύθος.

Το μέγεθος μετράει... περίπου 15 πόντους

Αυτό λογικά το έχετε ήδη διαβάσει. Σε μελέτη που δημοσίευσε η Βρετανική Επιθεώρηση της Urology International και η οποία βασίζεται σε 20 διαφορετικές μελέτες για το μέγεθος του πέους με στοιχεία από 15.521 άτομα από όλον τον κόσμο, οι 15 πόντοι είναι το μέσο μέγεθος. 
Το πιο σημαντικό είναι ότι οι μετρήσεις έγιναν από ιατρικό προσωπικό (διότι όπως σημειώνεται οι συμμετέχοντες δεν είναι και τόσο ειλικρινείς στις μετρήσεις που κάνουν για τον εαυτό τους). 
Ο σωστός τρόπος μέτρησης πάντως για να ξέρετε είναι με μεζούρα και από την πλευρά που ακουμπά στο στομάχι σας. Και φυσικά σε στύση. 
Πόσο κρατάει η πράξη; Σύμφωνα πάλι με το μέσο όρι μόλις 9 λεπτά. Τα στοιχεία από 1.100 ζευγάρια στην Ευρώπη αυτό λένε.

Γυμναστική και σεξ

Οι άνδρες που γυμνάζονται και γενικώς έχουν φυσική δραστηριότητα (με ανώτατο σκορ 18 ώρες εκγύμνασης την εβδομάδα) έχουν και τις υψηλότερες επιδόσεις στο θέμα στύση. Γενικώς όσο περισσότερο γυμνάζεται κανείς τόσο καλύτερα τα πάει στο κρεβάτι.

Λιγότερο μαλλί άρα πιο ισχυρή libido

Ενώ οι συνδέσεις με τα μέγεθος του αντίχειρα, της μύτης ή άλλων μερών του σώματος και του μεγέθους του πέους έχουν αποδειχθεί αστικοί μύθοι, η φαλάκρα φαίνεται να έχει σχέση με τις σεξουαλικές επιδόσεις.
Η απώλεια μαλλιών έχει συνδεθεί με τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης και είναι ακριβής από ότι λέει η επιστήμη. Αυτό είναι κάτι στο οποίο μπορεί να βασίζεται κανείς. Ως στοιχείο.

Read more: http://www.newsbomb.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!