Πώς θα απαλλαγώ γρήγορα απο το τοπικό πάχος στην κοιλιά – Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

Η Δερματολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα είναι ειδικευμένη δερματολόγος- αφροδισιολόγος, πτυχιούχος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής με βαθμό «Άριστα».

Εργάστηκε επί σειρά ετών στα τμήματα Παθολογίας και Παθολογικής Ανατομίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας στο μεγαλύτερο Δερματολογικό Νοσοκομείο της Ελλάδας, στο Νοσ. Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων Αθήνας «Α. Συγγρός», όπου κατέχει σήμερα θέση Δερματολόγου -  επιστημονικού συνεργάτη στο Τμήμα «Peeling – Υπεριδρωσίας» και στο Τμήμα Ψωρίασης.

Μετεκπαιδεύτηκε με υποτροφία ως ειδική Δερματολόγος στην Αισθητική Δερματολογία και Laser στο University of Colorado Hospital, στο Denver, Colorado, των ΗΠΑ.
Θεωρείται σήμερα μία από τους πιο εξειδικευμένους Δερματολόγους και σημαντικότερους ειδικούς των αισθητικών εφαρμογών laser στην Ελλάδα και τον Ευρωπαϊκό χώρο. Είναι η υπεύθυνη Δερματολόγος και επιστημονική διευθύντρια του δερματολογικού τμήματος της κλινικής Cosmetic Derma Medicine. Πρόκειται για την μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη κλινική Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής στην καρδιά της Αθήνας.

Ως ειδική Δερματολόγος είναι άριστη γνώστης της Δερματικής Ογκολογίας και των μεθόδων Δερματοσκόπησης και Χαρτογράφησης σπίλων, με μετεκπαίδευση που έλαβε χώρα στο τμήμα Δερματολογίας του Πανεπιστημίου του Graz της Αυστρίας.

Η διδακτορική διατριβή της Δερματολόγου Δρ. Τσιατούρα Αμαλίας έχει θέμα: «Ανοσοϊστοχημική μελέτη της αγγειογένεσης και της λεμφαγγειογένεσης στο βασικοκυτταρικό και ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα του δέρματος καθώς και σε προκαρκινωματώδεις δερματικές αλλοιώσεις. Συσχέτιση με κλινικές παραμέτρους.»  Έχει επίσης συμμετάσχει ως Δερματολόγος – «investigator» σε πολλά ερευνητικά πρωτόκολλα και κλινικές μελέτες που αφορούσαν στην ψωρίαση και άλλα δερματολογικά νοσήματα.

Η Δερματολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα έχει δημοσιεύσει εργασίες της σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και Ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και έχει κληθεί να συμμετάσχει ως ομιλήτρια και συντονίστρια σε πολλά διεθνή και πανελλήνια συνέδρια. Άρθρα της Δερματολόγου έχουν δημοσιευθεί σε έντυπα του ημερήσιου τύπου και πολλά περιοδικά και έχει συμμετάσχει ως καλεσμένη Δερματολόγος σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές ιατρικού ενδιαφέροντος.

Κατά την διάρκεια της ειδίκευσής της, αλλά και μετά από αυτήν, η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα έχει τιμηθεί με αρκετά βραβεία για την παρουσίαση επιστημονικών εργασιών της σε συνέδρια και της χορηγήθηκε το 2009 ειδική υποτροφία στη μνήμη του καθηγητού Ι. Δ. Στρατηγού από την Γ΄κλινική του Νοσ. «Α. Συγγρός».

Η Δερματολόγος Δρ. Τσιατούρα είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!