Μητρικός Θηλασμός - Δρ. Σπύρος Μαζάνης Παιδίατρος

Σπούδασε Ιατρική και Χειρουργική στο Universita degli Studi di Roma (La Sapienza) στην Ιταλία. Το 1986 πήρε την ειδικότητα της Παιδιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.
Από το 1986 έως σήμερα ανοίγει το δικό του ιατρείο και ιδιωτεύει ως Παιδίατρος στο Χολαργό Αττικής και στο Ίλιον Αττικής. Σήμερα είναι Παιδίατρος του Μαιευτηρίου «ΙΑΣΩ» και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Ρώμης.
Ήταν συχνά καλεσμένος ομιλητής για παιδιατρικά θέματα σε πολλές εκπομπές και δελτία ειδήσεων, σε πολλά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς ιδιωτικά και κρατικά, όπως: ΕΡΤ, MEGA, ANT-1, ALTER, ALPHA, EXTRA 3 κ.α. Επίσης αρθρογραφεί σε πολλά περιοδικά όπως: « Το Παιδί μου κι Εγώ», «Εμείς και το Παιδί μας», «Παιδί και Νέοι Γονείς», «Είναι», «Εγώ»κ.α.

Αυτό που κάνει στην τηλεόραση είναι κοινωνική εκπαίδευση και ενημέρωση του κόσμου. Εχει την ικανότητα να προσεγγίζει επιστημονικά θέματα με απλό τρόπο. Εχει γράψει σε 3 βιβλία παιδιατρικά με οδηγίες για τους γονείς. Επίσης υπάρχουν δημοσιεύσεις του σε επιστημονικά παιδιατρικά συνέδρια. Είναι επίσημο μέλος της «Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρίας», μέλος του «Ελληνικού Παιδιατρικού Κολλεγίου», μέλος της «Αμερικανικής Παιδιατρικής Εταιρίας» και ιδρυτικό μέλος της «Εταιρίας Εφηβικής Ιατρικής Ελλάδας»
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!