ΠΦΣ: Κρίσιμες συναντήσεις σε Υπ. Υγείας και ΕΟΠΥΥ την Παρασκευή

"Ποδαρικό" με δύο πολύ σημαντικές συναντήσεις σε Υπουργείο Υγείας και ΕΟΠΥΥ κάνει το 2016 για τους φαρμακοποιούς, εκπρόσωποι των οποίων την Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, αναμένεται να έχουν συνάντηση τόσο με τον υπουργό Υγείας, κ. Α. Ξανθό, όσο και με τον νέο Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, κ. Σ. Μπερσίμη. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Πρόεδρος του ΠΦΣ, κ. Κ. Λουράντος, η συνάντηση της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί με τον υπουργό στις 2:30 το μεσημέρι, ενώ στην ατζέντα θα βρίσκονται όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τον κλάδο. Μεταξύ αυτών, οι υπουργικές αποφάσεις, τα πειθαρχικά, οι πωλήσεις εξ αποστάσεως, οι Καλλικρατικοί δήμοι, το ωράριο λειτουργίας, αλλά και άλλες επικείμενες νομοθετικές ρυθμίσεις.

Παράλληλα, για την ίδια μέρα, στις 6 το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί και συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, κ. Σωτήριο Μπερσίμη. Στο τραπέζι θα τεθούν τόσο το θέμα των πληρωμών των φαρμακοποιών όσο και η επέκταση της ύλης αναλωσίμων ειδών που θα χορηγούνται από τα φαρμακεία προς τους ασφαλισμένους του.

πηγή: http://www.stogiatro.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!