Συμβουλές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – Dr. Παναγιώτης Θεοφανάκης

Ο μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος Dr. Παναγιώτης Θεοφανάκης, αριστούχος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Umberto Ρώμης και Αθηνών, διατηρεί το ιατρείο του στην Αγία Παρασκευή, στην Αθήνα. Με την αμέριστη υποστήριξη της συνεργάτιδας και συζύγου του Κασσάνδρας Θεοφανάκη, παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με στόχο τη φροντίδα της γυναικείας υγείας.

Ο κ. Θεοφανάκης είναι τέως μέλος της Ελληνικής Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας. Διαθέτοντας άρτια επιστημονική εκπαίδευση και μακροχρόνια εμπειρία, εργάζεται με σκοπό την πρόληψη, διάγνωση και υπεύθυνη και αποτελεσματική θεραπεία των γυναικολογικών παθήσεων. Ειδικότερα, ασχολείται με θέματα γυναικείας γονιμότητας, εξωσωματικής γονιμοποίησης και προβλημάτων κύησης καθώς και με τη χειρουργική αντιμετώπιση γυναικολογικών παθήσεων και παθήσεων του μαστού (Ενδοσκοπική – Λαπαροσκοπική – Μικροχειρουργική).

Επίσης δραστηριοποιείται στη γυναικολογική ενδοκρινολογία και έχει εκπαιδευθεί στις εφαρμογές των laser στην γυναικολογία. Εκτός από τη γυναικολογία, ο μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος Dr. Παναγιώτης Θεοφανάκης εξειδικεύεται και σε θέματα ουρολογίας και αντρικής στειρότητας. Με υπευθυνότητα και σεβασμό, ο ιατρός εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες και έγκυρες επιστημονικές μεθόδους για τη διαφύλαξη της υγείας του ασθενούς.

πηγή: http://zanzaninfo.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!