Τι είναι η ΔΕΠΥ; – Νένη Περβανίδου – Επίκουρη Καθηγήτρια Αναπτυξιακής Παιδιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

H Νένη Περβανίδου είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Αναπτυξιακής Παιδιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και απο το 2007 Υπεύθυνη της Μονάδας Αναπτυξιακής & Συμπεριφορικής Παιδιατρικής της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», όπου παρακολουθείται μεγάλος αριθμός παιδιών με προβλήματα ή διαταραχές ανάπτυξης και συμπεριφοράς (www. dbpeds.gr). Είναι υπεύθυνη του Προγράμματος απόκτησης γνωστικού αντικειμένου στην Αναπτυξιακή & Συμπεριφορική Παιδιατρική της Α’ Παιδατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών ενω διδάσκει σε μεγάλο αριθμό μετεκπαιδευτικών μαθημάτων. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, εκπαιδεύτηκε στην Ελλάδα και τις Η.Π.Α ενω εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στη «Μετατραυματική Διαταραχή Στρες» στην Α’ Παιδιατρική και την Παιδοψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει 50 περίπου άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με περισσότερες απο 1000 βιβλιογραφικές αναφορές (citations: 1140, h-index: 13, i10-index: 19 google scholar) και έχει διατελέσει κριτής (reviewer) σε περισσότερα απο 20 ξενόγλωσσα περιοδικά. Επιβλέπει 4 διδακτορικές διατριβές και μεγάλο αριθμό διπλωματικών εργασιών. Έχει παρουσιάσει πάνω απο 100 ερευνητικές εργασίες σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια ενω ήταν προσκεκλημένη ομιλήτρια σε περισσότερα απο 100 ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Έχει διοργανώσει μεγάλο αριθμό συνεδρίων και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων στην Ελλλάδα. Είναι Ιδρυτικό Μέλος σε τρεις Επιστημονικές Εταιρείες, την «Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της ΔΕΠΥ» στην οποία είναι Αντιπρόεδρος, την «Ελληνική Εταιρεία Αναπτυξιακής -Συμπεριφορικής Παιδιατρικής & Εφηβικής Υγείας-Ιατρικής” ως Αντιπρόεδρος και στο “Ινστιτούτο Βιολογίας και Ιατρικής του Στρες” ως Γενικός Γραμματέας.

πηγή: http://zanzaninfo.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!