Το φυσικό φάρμακο ενάντια στην στυτική δυσλειτουργία

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι η στυτική δυσλειτουργία, όπως και άλλες σεξουαλικές διαταραχές, ειδικά εκείνες που οφείλονται σε ψυχολογικούς παράγοντες είναι σύνηθες φαινόμενο και δεν πρέπει να θεωρείται θέμα ταμπού.

Έρευνα που έγινε από το Harvard University και το University of East Anglia και δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «The American Journal of Clinical Nutrition», διαπίστωσε ότι η κατανάλωση τροφών που είναι πλούσιες σε φλαβονοειδή μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης στυτικής δυσλειτουργίας στους άντρες κάτω των 70 ετών.

Τέτοιες τροφές είναι το μύρτιλο,το κεράσι, το βατόμουρο,το ραπανάκι και η μαύρη σταφίδα. Ευεργετικές είναι και οι ιδιότητες που περιέχονται στο κίτρο, το κόκκινο κρασί, τα μήλα και τα αχλάδια.

blueberries

Μήπως τελικά η λύση βρίσκεται στην φύση;

To άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!