Αυξητική στήθους: Μύθοι και αλήθειες

Να το κάνω; Πολλές γυναίκες το σκέφτονται σοβαρά πριν πάρουν μια τέτοια απόφαση. Το πιο σωστό, πριν από οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση, είναι να ζυγίσουν πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να είναι απόλυτα ενημερωμένες και να έχουν ξεδιαλύνει τους διάφορους μύθους που τη συνοδεύουν, όπως για παράδειγμα:

  • Αν κάνω αυξητική, θα είμαι σε θέση να θηλάσω;
  • Μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο του μαστού;
  • Θα τα αισθάνομαι αφύσικα;
  • Μπορεί να σπάσουν ή να χρειαστεί αντικατάστασή τους;

Αυτές οι ερωτήσεις, καθώς και πολλές άλλες βασανίζουν τις υποψήφιες για καιρό. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Θα φαίνονται ψεύτικα; Λάθος.

Μία σωστή χειρουργική διαδικασία αυξητικής στήθους δεν θα οδηγήσει σε αφύσικο αισθητικά αποτέλεσμα. Η σημαντικότερη απόφαση για την επέμβαση είναι η επιλογή γιατρού. Το στήθος διαφέρει ανάλογα με την ηλικία, το βάρος και το ύψος της υποψήφιας, όπως και το μέγεθος του μαστού μέσα στο οποίο θα τοποθετηθεί το ένθεμα. Όλα θα πρέπει να γίνουν με προσοχή και ακρίβεια για να έχουμε το πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Δεν θα είμαι σε θέση να θηλάσω: Λάθος.

Ένας από τους πιο συνηθισμένους μύθους που συνδέεται με την αυξητική είναι ότι οι γυναίκες δεν θα είναι σε θέση να θηλάσουν, είτε από ανικανότητα, είτε από φόβο ότι θα μεταφέρουν βλαβερά στοιχεία στο βρέφος. Αυτές οι υποθέσεις είναι και οι δύο λάθος. Δεν υπάρχει καμία ιατρική απόδειξη που να αναφέρει ότι το ένθεμα εμποδίζει τη διαδικασία θηλασμού. Με ή χωρίς ενθέματα κάποιες γυναίκες δεν είναι σε θέση να θηλάσουν κανονικά, έτσι και ένα ένθεμα δεν εμποδίζει το θηλασμό.

Θα πρέπει να γίνεται συχνή αντικατάσταση του ενθέματος; Λάθος.

Τα ενθέματα δεν πρέπει να αντικαθίσταται τακτικά. Σήμερα, τα καλά επώνυμα ενθέματα συνοδεύονται από εγγύηση εφ΄όρου ζωής, ωστόσο μια συμπληρωματική επέμβαση όπως ανόρθωση μπορεί να χρειαστεί ύστερα από μεγάλη αυξομείωση βάρους ή από εγκυμοσύνη.

Μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο του μαστού; Λάθος.

Ύστερα από μελέτες, που διήρκησαν περισσότερο από μία δεκαετία στις ΗΠΑ, αποδείχθηκε περίτρανα η έλλειψη οποιασδήποτε σχέσης μεταξύ ενθεμάτων και καρκίνου του μαστού.

πηγή: http://www.huffingtonpost.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!