1η Ολυμπιάδα Καρδιαγγειακής Ιατρικής στην Αθήνα

Πραγματοποιείται στην Αθήνα το τριήμερο διεθνές συνέδριο πειραματικής και κλινικής καρδιολογίας με τίτλο «1η Ολυμπιάδα Καρδιαγγειακής Ιατρικής».

Στο συνέδριο αυτό λαμβάνουν μέρος επιστήμονες και ερευνητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα προδιαγράψουν το προσεχές μέλλον της θεραπείας των καρδιοπαθειών με βάση την σημερινή έρευνα στον τομέα των γονιδίων και της βιοχημείας. Διοργανωτής του συνεδρίου είναι η World Hellenic Biomedical Association.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Καθηγητής Καρδιολογίας Δημήτρης Κρεμαστινός θα προεδρεύσει σε συνεδρία του Σαββάτου με τίτλο: «Οριοθετώντας τους μηχανισμούς στην καρδιακή ανεπάρκεια». Πρόκειται για ένα επιστημονικά σημαντικό συνέδριο καθώς με βάση τα πορίσματά του θα προδιαγραφούν οι θεραπείες της επόμενης δεκαετίας για τις καρδιαγγειακές παθήσεις.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!