Ποια φυσική ουσία προστατεύει από τον καρκίνο

Ποια είναι η φυσική ουσία που προστατεύει από τον καρκίνο. Σε ποια τρόφιμα βρίσκεται η ουσία αυτή;

Η δράση της φυσικής ουσίας ρεσβερατρόλης, στην πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου ήταν το θέμα διάλεξης, που δόθηκε από τον κορυφαίο καθηγητή Ογκολογίας στο Πανεπιστήμιο Leicester του Ηνωμένου Βασιλείου, Will Steward.

Σύμφωνα με επιστημονικές προσεγγίσεις, τις τελευταίες δεκαετίες, ορισμένα φυσικά προϊόντα, θεωρούνται μια σημαντική πηγή καρκινικής χημειοπροφύλαξης.

Η ρεσβερατρόλη έχει μελετηθεί εκτεταμένα, για την χημειοπροφυλακτική δραστηριότητά της. Διαπισ΄τωθηκε ότι προστατεύει από τον καρκίνο καθώς, λειτουργεί ανασταλτικά στα πολλαπλά στάδια της καρκινογένεσης και ανακόπτει την ανάπτυξη όγκων στον οργανισμό, όπως και σε καλλιέργειες κυττάρων, τροποποιώντας τη δραστηριότητα ορισμένων ενζύμων ή την έκφραση ειδικών γονιδίων.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ρεσβερατρόλη έχει ενταχθεί στην χημειοπροφύλαξη του καρκίνου, καθώς προάγει την ανθρώπινη υγεία χωρίς παρενέργειες.

Η ρεσβερατρόλη είναι ένα φυτικό συστατικό που βρίσκεται στη φλούδα των σταφυλιών, στα μούρα, στα πεύκα, στον ευκάλυπτο, στα φιστίκια και στα φασόλια. Η φλούδα των σταφυλιών περιέχει κατά πολύ τις μεγαλύτερες ποσότητες ρεσβερατρόλης.

fimes.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!