Πως μπορούν 5 ευρώ να γίνουν 267 εκατ.;

Με έναν μάλλον εύκολο τρόπο αρκεί κανείς να παίρνει χρήματα από τις τσέπες των ελλήνων ασθενών με τη δικαιολογία των εισιτηρίου για τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων. Τώρα αν παρανόμως το ποσό αυτό εισπράττεται και στα επείγοντα περιστατικά, είναι μάλλον άλλου ..παππά Ευαγγέλιο.

Μεγάλη επιτυχία χαρακτήρισε πρόσφατα ο υπουργός Υγείας την είσπραξη 267 εκατ. ευρώ από τα νοσοκομεία μέσω των 5 ευρώ που καταβάλλονται από κάθε ασθενή για να περάσει την πόρτα των τακτικών εξωτερικών ιατρείων.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ικανοποιημένος γιατί υπολόγιζε ότι θα εισπράξει μόλις 108 με 110 εκατ. ευρώ.

Καθόλου τυχαία βέβαια καθώς πολλοί διοικητές προκειμένου να αυξήσουν τα χρήματα στα ταμεία τους και να δείξουν ...καλό πρόσωπο έσπευδαν όλο το προηγούμενο διάστημα να παίρνουν χρήματα ακόμη και στα επείγοντα κάτι που απαγορευόταν ρητά.

Μετά την αποκάλυψη του θέματος από τους νοσοκομειακούς γιατρούς (ΟΕΝΓΕ) το υπουργείο Υγείας υποχρεώθηκε να εκδώσει επείγουσα εγκύκλιο με την οποία διευκρίνιζε ότι τα 5 ευρώ ήταν μόνο για τα εξωτερικά ιατρεία.

iatropedia.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!