ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Τι κοινό μπορεί να έχουν ένα χειρουργός, μια ψυχολόγος, μια ανασιθησιολόγος θεραπείας πόνου και παρηγορητικής αγωγής, ένας γευσιγνώστης, ένας οινοχόος και μια ιστορικός τέχνης;

Η απάντηση είναι απλή, την αναζήτηση της χαμένης «ποιότητας ζωής» του σημερινού Έλληνα, που βρίσκεται στη δίνη της παγκόσμιας κρίσης και πλήττεται οικονομικά και ψυχολογικά.

Τι μπορεί να γλυκάνει την  πικρή ζωή μας και  ποιες μικρές απολαύσεις μπορούν να  μας δώσουν καθημερινή χαρά;

Απαντήσεις στην αναζήτηση της χαμένης «ποιότητας ζωής» του Έλληνα πολίτη θα δοθούν στην Ημερίδα Τέχνης-Επιστήμης-Γευσιγνωσίας που διοργανώνει η Κλινκή του χειρουργού κ Κωνσταντίνου Μ. Κωνσταντινίδη, MD, PhD, FACS, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στο κτήριο της οδού Πειραιώς 138, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 6 με 9 το απόγευμα.

Η ιδέα αλλά και η διοργάνωση της πρωτότυπης Ημερίδας ανήκει στη Ψυχολόγο Υγείας κ Άννα Χατζηδημητρίου( BA, MSc, Cpsychol), συνεργάτιδα του κ Κωνσταντινίδη, η οποία δήλωσε πως «Στόχος της Ημερίδας είναι ο  εμπλουτισμός της καθημερινότητας με μικρές  αλλά σημαντικές απολαύσεις που ανυψώνουν το ηθικό μας και μας δίνουν την δυνατότητα να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το αύριο.

Και αυτό γιατί ζούμε στην εποχή που η αφθονία έφερε την κρίση και η κρίση την στέρηση, με επακόλουθο την αποξένωση μεταξύ των ανθρώπων, τη  μείωση της απόλαυσης και την απειλή στο ανοσοποιητικό μας».

Στην ημερίδα επίτιμοι προσκεκλημένοι ομιλητές θα είνα ο κ. Κωνσταντίνος Μ. Κωνσταντινίδης, MD, PhD, FACS Γενικός Χειρουργός, η κ Αθηνά Βαδαλούκα, Αν. Καθηγήτρια θεραπείας πόνου και παρηγορητικής αγωγής, η Ελένη Κυπραίου, ιστορικός τέχνης-τεχνοκριτικός ο κ Νίκος Λουκάκης, Οινοχόος – CellierWinemanager και ο γνωστός γευσιγνώστης κ Ηλίας Μαμαλάκης .


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!