Εμβόλιο γαλλικής εταιρίας στην Ελλάδα προκαλεί ψυχώσεις!

Εμβόλιο γαλλικής εταιρίας, που γίνεται στην Ελλάδα για τον κίτρινο πυρετό, είναι ύποπτο ότι προκαλεί ψυχώσεις.
Μετά τον εμβολιασμό άλλος νομίζει ότι είναι ο Χριστός, άλλος χαιρετά στρατιωτικά κ.λπ. Υπάρχουν καταγγελίες από συγγενείς εμβολιαζόμενων. Μεταξύ αυτών είναι και η Τρίνι Βίλεμαν, σύζυγος του πρώην ανταποκριτή του ΒΒC στην Αθήνα Μάλκολμ Μπράμπαντ.Λέει σχετικά: «Πριν από τον εμβολιασμό, που τον έκανε στην Παλλήνη, ο άνδρας μου ήταν ευτυχισμένοςκαι υγιής, τώρα είναι ένας πολύ άρρωστος άνθρωπος.Επιπλέον ο σύζυγός μου δεν είχε παρουσιάσει στο παρελθόν κάτι παρόμοιο ούτε υπάρχει ιστορικό στην οικογένειά του. Όταν κατάφερα να έρθω σε επαφή με τους υπεύθυνους στην εταιρία, μου έστειλαν κάποια e-mail συμπάθειας, δήλωσαν όμως ότι δεν υπάρχουν ιατρικά στοιχεία που να συνδέουν την αρρώστια του άνδρα μου με το εμβόλιό τους. Η εταιρεία άλλαξε πλεύση, όταν γνωστοποίησα την υπόθεση μέσω ίντερνετ με σκοπό να προσελκύσω το ενδιαφέρον. Τότε παραδέχτηκε πως υπήρχαν κάποιες αναφορές και για άλλα παρόμοια περιστατικά από την ίδια παρτίδα εμβολίων. Η εταιρία ισχυρίστηκε ότι ερεύνησε την υπόθεση του άνδρα μου, αρνούνται όμως να μας γνωστοποιήσουν τα ευρήματα της έρευνας. Αν το εμβόλιό τους είναι τόσο ασφαλές όσο λένε, γιατί δεν μας λένε τι βρήκαν».

http://www.katoci.com/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!