Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων AIDS στην χώρα μας .

Αύξηση-σοκ στα κρούσματα AIDS καταγράφεται στην χώρα μας, με τους ειδικούς να αποδίδουν την έξαρση του φαινομένου στους χρήστες ενδοφλέβιων ουσιών αλλά και στην ανεξέλεγκτη πλέον πορνεία στην χώρα μας. Είναι ενδεικτικό ότι καταγράφεται 1.160% αύξηση των μολύνσεων από τον ιό HIV στην κοινότητα των....

τοξικομανών. Υγειονομικό συναγερμό σήμανε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ανδρεάς Λοβέρδος, ο οποίος ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι θα μοιραστούν δωρεάν σύριγγες, σε μία προσπάθεια να μπει φρένο στην κοινή χρήση συριγγών μεταξύ των τοξικομανών, που έχει ως συνέπεια την μετάδοση του ιού.

Είναι ενδεικτικό ότι πέρσι είχαν εντοπιστεί 14 νέα περιστατικά χρηστών ενδοφλέβιων ουσιών, οι οποίοι είχαν μολυνθεί από τον ιό HIV, φέτος όμως ο αντίστοιχος αριθμός σκαρφάλωσε στους 190 χρήστες.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) φέτος καταγράφτηκαν εφτά νέοι ασθενείς ανά ένα εκατομμύριο πληθυσμού, με τους λοιμωξιολόγους να κάνουν λόγο για αύξηση της νόσου κατά 50% σε σχέση με πέρσι.

Παράλληλα, η νόσος θερίζει τις παράνομα εκδιδόμενες γυναίκες – σύμφωνα με τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ μόνον στην Αττική λειτουργούν χωρίς άδεια τουλάχιστον 600 οίκοι ανοχής. Και όπως φαίνεται μερίδα των πελατών τους δεν κάνει χρήση προφυλακτικών.

Στο πλαίσιο αυτό ο υπουργός Υγείας έκανε έκκληση στους πολίτες να λαμβάνουν μέτρα προφύλαξης ώστε να μην «εισβάλλει ο ιός στην ελληνική οικογένεια».

Σημειώνεται, ότι η συνέντευξη Τύπου προγραμματίστηκε με αφορμή το 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο που οργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS.

trelokouneli.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!