Σε «μάστιγα» εξελίσσονται τα πλαστά φάρμακα

Οι υπηρεσίες της αστυνομίας και των τελωνείων 81 χωρών κατέσχεσαν 2,4 εκατομμύρια δόσεις πλαστών φαρμάκων που πωλούνταν μέσω του  Διαδικτύου, σε μία επιχείρηση που διήρκησε μία εβδομάδα.

Πενήντα πέντε άνθρωποι συνελήφθησαν από τις 20 έως τις 27 Σεπτεμβρίου στη διάρκεια της επιχείρησης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιντερπόλ, που έχει την έδρα της στη Λιόν. Η αξία των πλαστών φαρμάκων που κατασχέθηκαν εκτιμάται στα 6,3 εκατομμύρια δολάρια (4,6 εκατομμύρια ευρώ).

Συνολικά έκλεισαν 13.485 ιστότοποι στις χώρες που συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που διεξάγεται αυτή η επιχείρηση, που έχει στόχο να ενημερώσει το κοινό για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τα φάρμακα που αγοράζονται μέσω Διαδικτύου.

medicalnews.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!