Αποτελεσματικό εργαλείο αδυνατίσματος το… Internet!

Τα ειδικά ηλεκτρονικά εργαλεία που διαθέτουν δικτυακοί τόποι υγείας και άσκησης, αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για σταθερή απώλεια βάρους, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα.

 Μάλιστα έχουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα όταν συνδυάζουν με την παρακολούθηση από διατροφολόγο.Ειδικοί από το Πανεπιστήμιο Τσουκούμπα στην Ιαπωνία, παρατήρησαν ότι οι ασθενείς που ακολουθούσαν προγράμματα αδυνατίσματος με κάποιο διαδικτυακό εργαλείο, έχαναν κατά μέσο όρο 3,3 κιλά περισσότερα από αυτούς που επέλεγαν αποκλειστικά παραδοσιακά προγράμματα απώλειας βάρους.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα προγράμματα αδυνατίσματος που ήταν βασισμένα σε διαδικτυακά εργαλεία αποδεικνύονταν πιο αποτελεσματικά, όταν το κίνητρο ήταν η αρχική απώλεια του βάρους, ενώ ήταν λιγότερο αποτελεσματικά όταν στόχος ήταν η συντήρηση του αποτελέσματος.

Όπως εξηγούν οι ειδικοί, ένα καλό διαδικτυακό πρόγραμμα αδυνατίσματος επιτρέπει στους συμμετέχοντες να επικοινωνούν σε ομάδες, να ελέγχουν τις συνήθειες διατροφής και άσκησής τους, να λαμβάνουν συχνή πληροφόρηση από τους υπεύθυνους και τους λοιπούς συμμετέχοντες και την ίδια στιγμή να αφοσιώνονται στην αλλαγή της συμπεριφοράς τους. Και όλα αυτά με σαφώς λιγότερα χρήματα.

Τα διαδικτυακά εργαλεία ποίκιλλαν από εξατομικευμένα προγράμματα αδυνατίσματος, επικοινωνία με συμβούλους επί του καθημερινού τρόπου ζωής, συνεδρίες με ειδικούς και καταγραφή της ημερήσιας πρόσληψης θερμίδων.

Την έρευνα δημοσίευσε το ifitness.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!