Ασθένεια «μυστήριο» σκοτώνει παιδιά στην Ινδία

Άγνωστη ασθένεια οδήγησε στο θάνατο τουλάχιστον 32 παιδιά στο ανατολικό κρατίδιο της Ινδίας, Μπιχάρ, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Τα συμπτώματα,  που παρουσίασαν όλα τα παιδιά – ηλικίας από 2 έως 8 ετών – μοιάζουν με αυτά της ιαπωνικής εγκεφαλίτιδας, η οποία είναι μια πάθηση, που προκαλεί εγκεφαλική φλεγμονή.

Όπως διευκρίνισε αξιωματούχος των υπηρεσιών υγείας της περιοχής,  τα παιδιά πριν καταλήξουν παρουσίασαν υψηλό πυρετό, σπασμούς και λιποθυμίες.

Ο υπουργός υγείας του κρατιδίου Μπιχάρ, Ασουάνι Τσουμπέι ανέφερε ότι γιατροί που βρίσκονται στην περιοχή διερευνούν ελέγχους,  προκειμένου να διαπιστώσουν ποια είναι η ασθένεια.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!