Το αν θα γίνεις γκέι θα κριθεί...στη γέννα!

"Εάν είσαι γκέι, θα είσαι από τη γέννηση σου", αναφέρουν αμερικανοί επιστήμονες που υποστηρίζουν ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός διαμορφώνεται... στη γέννα.

Η σεξουαλική κλίση δεν είναι αποτέλεσμα επιλογής, αλλά σχετίζεται με βιολογικούς παράγοντες που ακολουθούν τη διαδικασία της γέννας, αναφέρει ο νευρολόγος ΤζερόμΓκόλντσταϊν.

Πιο συγκεκριμένα, η ομοφυλοφιλία και η ετεροφυλοφιλία δεν είναι επίκτητες, ούτε οφείλονται σε εξωγενείς κοινωνικούς παράγοντες, αλλά χαρακτηρίζονται πλέον "έμφυτες", σύμφωνα με το Βήμα.

"Η ομοφυλοφιλία είναι το πιο κοινό πράγμα στο ζωικό βασίλειο, αφού το κάνουν σχεδόν όλα τα ζώα, από τις μέλισσες και τα πουλιά, μέχρι τα δελφίνια και τους πιθήκους", υποστήριξε ο δρ Γκόλντσταϊν μιλώντας τις προάλλες στο 21ο Ετήσιο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νευρολόγων, στη Λισαβόνα.

"Όλα αυτά τα παραδείγματα από τα μέλη του ζωικού βασιλείου γύρω μας αποδεικνύουν πως η ομοφυλοφιλία δεν αποτελεί αμάρτημα απέναντι στην ίδια τη Φύση", καταλήγει ο αμερικανός επιστήμονας, με τον οποίο συμφωνεί και ο δρ Κάζι Ραχμάν, λέκτορας Γνωσιακής Βιολογίας του Πανεπιστημίου Queen Maryτου Λονδίνου, θεωρώντας πως "κατά την άποψή μου, εάν είσαι ομοφυλόφιλος, έχεις γεννηθεί ομοφυλόφιλος".

Οι ακριβείς λόγοι για τους οποίους ένας άνθρωπος αναπτύσσει ετεροφυλόφιλο ή ομοφυλοφιλικό προσανατολισμό δεν είναι κοινά αποδεκτοί από τον επιστημονικό χώρο για την ώρα... Αρκετοί επιστήμονες δίνουν βαρύτητα στους γονιδιακούς παράγοντες, ενώ ορισμένοι θεωρούν καταλυτική μόνο την επίδραση του περιβάλλοντος.

cosmo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!