Εκτυπώστε το σουτιέν σας ακριβώς στα μέτρα σας

Όλα τα γυναικεία στήθη δεν είναι ίδια. Κι ενώ υπάρχουν στηθόδεσμοι σε διάφορα μεγέθη, και σε διάφορους συνδυασμούς περιφέρειας και cup, η ποικιλία τους είναι μηδαμινή σε σχέση με τα διαφορετικά σχήματα και μεγέθη στα οποία συναντώνται τα στήθη. 

Τώρα όμως, μία τεχνολογία υπόσχεται ενδεχομένως πως σε λίγα χρόνια κάθε γυναίκα θα μπορεί να έχει ένα σουτιέν κομμένο και ραμμένο (ή μάλλον... τυπωμένο) ακριβώς στα μέτρα της!

Το συγκεκριμένο σετ εσωρούχων ονομάζεται N12 και είναι το πρώτο μπικίνι στον κόσμο που είναι κατασκευασμένο από 3D εκτυπωτή. Ουσιαστικά, το κάθε εσώρουχο αποτελείται από μικρούς δίσκους οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους με ελατήρια. Και, φυσικά, το μεγάλο του selling point είναι πως οι δημιουργοί του χρησιμοποιούν body scans των γυναικών για να δημιουργήσουν μπικίνι με τέλεια εφαρμογή.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ


πηγή: pcsteps


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!