Κατασκευάζονται προφυλακτικά για παιδιά!

Μετά από κυβερνητική έρευνα που έγινε στην Ελβετία, η οποία έδειξε πως παιδιά ηλικίας μεταξύ 12-14 ετών δεν χρησιμοποιούν επαρκή μέτρα προφύλαξης στη διάρκεια του σεξ, αποφάσισαν να κατασκευάσουν και να πουλούν "μίνι" προφυλακτικά για 12χρονα παιδιά.

Η συγκεκριμένη έρευνα έγινε από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Παίδων και Νέων, με τη βοήθεια 1480 εθελοντών ηλικίας 10 έως 20 ετών, αποδεικνύοντας πως όλο και περισσότεροι έφηβοι κάνουν νωρίτερα σεξ σε σχέση με τη δεκαετία του '90.
Τα μίνι αυτά προφυλακτικά ονομάζονται Hotshot, κατασκευάζονται απο την εταιρεία Lamprecht AG και η τιμή τους είναι περίπου 4 ευρώ το πακέτο των 6.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το μέγεθος ενός κανονικού προφυλακτικού έχει διάμετρο σχεδόν 5,2 εκατοστά, ενώ το Hotshot μόλις 4,5 εκ. Ωστόσο το μήκος είναι ίδιο, στα 19 εκατοστά.
kozaro

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!