Μολυσμένα με ραδιενέργεια μανιτάρια από τη Βουλγαρία

Ανησυχία προκαλεί ειδοποίηση της Κομισιόν για αυξημένη ραδιενέργεια σε μανιτάρια από τη Βουλγαρία, τα οποία δεν είναι γνωστο αν κυκλοφορούν και στη χώρα μας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Οικολόγων οι βρετανικές αρχές πρώτες εντόπισαν τα αυξημένα ποσοστά ραδιενέργειας σε μανιτάρια από τη βαλκανική χώρα και τα απέσυραν από τη δική τους αγορά.

Η υπόθεση έφτασε στην Κομισιόν, η οποία εξέδωσε ειδοποίηση για μανιτάρια μολυσμένα με ραδιενεργό καίσιο που έχουν σταλεί από βουλγαρική πόλη (Παζαρτζίκ) στα 100 χμ. από τα ελληνικά σύνορα.

Στην ανακοίνωση των Οικολόγων ερωτάται η ελληνική κυβέρνηση τι μέτρα έχουν παρθεί για την προστασία της δημόσιας υγείας και ενημερώνουν ότι θα καταθέσουν ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο τη Δευτέρα.

Σημειώνεται ότι στη Βουλγαρία λειτουργεί το πυρηνικό εργοστάσιο Κοζλοντούι.

24gr.blogspot.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!