Σήμερα η πιο ευτυχισμένη μέρα του έτους!

Αν όλο το πρωί βρισκόσαστε κολλημένοι στη κίνηση, η δουλειά ήταν πιο κουραστική από όσο την περιμένατε και επιστρέφοντας στο σπίτι σας τράκαρε ένας αχρείος το αμάξι, τότε σίγουρα θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι η σημερινή Δευτέρα θεωρείται ως η πιο ευτυχισμένη μέρα του έτους, σύμφωνα βέβαια με τους ψυχολόγους.

Δυο εβδομάδες μόλις μετά την «βουρκωμένη» Δευτέρα, την ημέρα που αισθανόμαστε περισσότερο πεσμένοι από ποτέ, μιας και είναι η πρώτη μετά τα Χριστούγεννα, έρχεται η πιο χαρούμενη Δευτέρα της χρονιάς, η σημερινή.

Όπως υποστηρίζουν οι ψυχολόγοι, ο συνδυασμός του πρώτου μισθού της χρονιάς με την αρχή των προετοιμασιών για τις καλοκαιρινές διακοπές συνάδουν στο να θεωρείται η σημερινή μέρα ως το αποκορύφωμα της χρονιάς.

«Όλοι βιώνουμε κατά μέσω όρο περίπου 10 χαρούμενες μέρες μέσα σε μια χρονιά, αλλά καμία από αυτές δεν είναι πιο χαρούμενη από τις 31 Ιανουαρίου» υποστηρίζει ο Dr David Holmes, ψυχολόγος από το πανεπιστήμιο του Manchester.

protothema.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!