Το πρώτο θύμα της γρίπης στην Ελλάδα

Μια 53χρονη, χωρίς βεβαρυμένο ιατρικό  ιστορικό, η οποία νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών,  είναι το πρώτο θύμα του ιού της γρίπης Α (Η1Ν1) στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το protothema.gr, η γυναίκα κατέληξε το πρωί της Δευτέρας, έπειτα από νοσηλεία μίας εβδομάδας στην Εντατική, με αναπνευστική λοίμωξη, εξαιτίας της μόλυνσής της με το επικίνδυνο στέλεχος της εποχικής γρίπης.

Παρά το γεγονός ότι η γυναίκα δεν αντιμετώπιζε κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας που θεωρητικά θα την καθιστούσε πιο ευπαθή στη μόλυνση με το πανδημικό στέλεχος και συνεπώς στη νόσησή της με γρίπη,  η ασθενής εμφάνισε σε μικρό χρονικό διάστημα επιπλοκές από την ασθένεια που την οδήγησαν στην Εντατική του νοσοκομείου.

protothema.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!