Στη Γαλλία το πρώτο 3D κανάλι για ενηλίκους!

Έρχεται στη Γαλλία το πρώτο συνδρομητικό 3D κανάλι αισθησιακών ταινιών με την υπογραφή του Marc Dorcel.

Ο Marc Dorcel, ο γνωστός σκηνοθέτης αισθησιακών ταινιών σε συνεργασία με την γαλλική IPTV platform 3 δημιούργησε το πρώτο 3D κανάλι αισθησιακών ταινιών αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους.

Έτσι οι Γάλλοι θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν συνδρομητές στον πρώτο (Video On Demand) τηλεοπτικό σταθμό για 3D πορνό . 

Αρχικά ο σταθμός θα έχει 60 τρισδιάστατες αισθησιακές ταινίες, ενώ κάθε εβδομάδα θα προστίθεται και μία καινούρια. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ο Marc Dorcel μετά τη Γαλλία ετοιμάζεται να δημιουργήσει παρόμοια κανάλια σχεδόν σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης με επόμενο σταθμό τη Μ. Βρετανία.

newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!