Νέα μέθοδος εμφύτευσης εμβρύου

Νέα μέθοδος εφύτευσης εμβρύου γεννά νέες ελπίδες στις γυναίκες που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί.

Σύμφωνα με το zougla στο πλαίσιο διεθνούς συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά, παρουσιάστηκε μία νέα μέθοδος εμφύτευσης εμβρύου, κατά την οποία οι γιατροί τροποποιούν κάπως το «περιβάλλον» στο εσωτερικό της μήτρας, ώστε να είναι περισσότερο «φιλικό» με το έμβρυο.

Όπως τόνισε ο καθηγητής μαιευτικής γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Αντώνης Μακρυγιαννάκης, οι επιστήμονες που ασχολούνται διεθνώς με το θέμα προσπαθούν να εντοπίσουν κυρίως ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας εμφύτευσης.

Σύμφωνα με τον κ. Μακρυγιάννη, ανησυχητικό είναι ότι παρόλο που πλέον υπάρχουν πολύ καλής ποιότητας έμβρυα, εδώ και τριάντα χρόνια τα ποσοστά της εμφύτευσης παραμένουν σταθερά.


Ωστόσο, δήλωσε αισιόδοξος για τη νέα τεχνική: «Αν θέλουμε να μιλήσουμε περισσότερο με νούμερα, ενώ το ποσοστό επιτυχίας των γυναικών εφόσον έχουν προσπαθήσει τρεις φορές είναι 7%, με τη νέα αυτή τεχνική ανεβαίνει περίπου στο 43%» ανέφερε ο καθηγητής.


Η τεχνική αυτή ξεκίνησε από το Πανεπιστήμιο Κρήτης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Μονάχου και εφαρμόζεται και σε άλλες χώρες, όπως στην Ιταλία, την Ισπανία και την Αγγλία.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!