Κυοφορεί δυο παιδιά, δεν είναι όμως δίδυμα

  Η πιθανότητα να συμβεί αυτό είναι μια στα 5.000.000. Κια όμως συνέβη . Η 34χρονη Angie Cromar. Που κατοικείσ τη Γιούτα, είναι έγκυος με δύο μωρά, που συνέλαβε σε δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές και φυσικά δεν είναι δίδυμα.

Τόσο η 34χρονη όσο και ο γιατρός εξεπλάγησαν , όταν κατά τον πρώτο υπέρηχο διαπίστωσαν έχει συλλάβει δύο μωρά , τα οποία ήταν σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης.

 Κατά τον χρόνο των υπερήχων, το μεγαλύτερο μωρό ήταν έξι εβδομάδων , ενώ το μικρότερο ήταν πέντε εβδομάδων .

Η Cromar γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση γνωστή ως "didelphys" καθώς έχει δύο μήτρες. Πολλές γυναίκες με διπλή μήτρα έχουν φυσική σεξουαλική ζωή και κανονικές κυήσεις και τοκετούς.

Ήδη η Cromer έχει δύο υγιή παιδιά από προηγούμενες εγκυμοσύνες της. Σε αντίθεση με προηγούμενες εγκυμοσύνες της, αυτή τη φορά συνέλαβε και στις δύο μήτρες της.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία δεν είναι πάνω από 100 άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο που κυοφόρησαν ταυτόχρονα δύο έμβρυα τα οποία συνέλαβαν σε διαφορετικές ημερομηνίες.

"Έτσι, η ίδια είναι μέλος ενός μικρού, ελίτ κλαμπ", είπε ο Δρ Steve Τέρι, γυναικολόγος της Cromar .

"Ω, είμαι λίγο νευρική, μόνο και μόνο επειδή γνωρίζω τι μπορεί να συμβεί, αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη", είπε η εγκυμονούσα.

Επί του παρόντος Cromar είναι 20 εβδομάδων έγκυος και στην οικογένεια όλοι τρέχουν για να προετοιμαστούν να υποδεχτούν τα δύο νέα μέλη της οικογένειας.   

-inews.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!