Ελπιδοφόρο εμβόλιο για τον καρκίνο του μαστού

Αμερικανοί επιστήμονες έχουν αναπτύξει εμβόλιο κατά του καρκίνου του μαστού, το οποίο εμπόδισε την ανάπτυξη της ασθένειας σε ποντίκια. Τα ευρήματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν στην ιατρική επιθεώρηση «Nature Medicine» και οι επιστήμονες δηλώνουν έτοιμοι να ξεκινήσουν δοκιμές σε ανθρώπους.

Το εμβόλιο στοχεύει στην εξουδετέρωση μιας πρωτεΐνης που βρίσκεται στους περισσότερους καρκινικούς όγκους του μαστού, αλλά μπορεί να περάσουν χρόνια μέχρι να ολοκληρωθούν οι δοκιμές και να κυκλοφορήσει στην αγορά.

«Αν το εμβόλιο δράσει στους ανθρώπους όπως έδρασε στα ποντίκια, η στιγμή θα είναι μνημειώδης. Θα εξαλείψουμε τον καρκίνο του μαστού», δηλώνει ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, Vincent Tuohy.

-www.zougla.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!