Νέα μέθοδος ανάπτυξης μαστού από βλαστοκύτταρα

Επιστήμονες από τη Μελβούρνη ελπίζουν ότι μία νέα μέθοδος θεραπείας, με τη χρήση βλαστοκυττάρων, θα δώσει τη δυνατότητα σε χιλιάδες γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή για την αφαίρεση καρκινικών κυττάρων, να έχουν ξανά ένα φυσικό μαστό.


Πειράματα της νέας αυτής μεθόδου, η οποία ονομάζεται "Νέοπεκ" (Neopec) και χρησιμοποιεί την αναπαραγωγική ικανότητα του γυναικείου σώματος να δημιουργήσει νέους ιστούς στο στήθος, θα ξεκινήσουν εντός των επόμενων μηνών στο ινστιτούτο «Μπέρναρντ Ο'Μπράιεν» (Bernard O' Brien Institute).
Στο πρώτο αυτό πείραμα θα πάρουν μέρος πέντε γυναίκες, των οποίων μέρος του μαστού έχει αφαιρεθεί εξαιτίας του καρκίνου.  

-newsbus


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!