10 τρόποι για να νικήσετε την κούραση

Όταν δεν δίνετε σημασία στη σωματική κόπωση που νιώθετε καθημερινά, αυτομάτως ανοίγετε διάπλατα την πόρτα στην υπερκόπωση που δεν σας επισκέπτεται για καλό… 10 απλοί και εύκολοι τρόποι θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα αποτελεσματικά!

1. Μόλις ξυπνήσετε κάντε ένα ντους εναλλάσσοντας το ζεστό με το κρύο νερό. Η αυξομείωση της θερμοκρασίας θα σας τονώσει και θα σας χαρίσει ενέργεια όλη την ημέρα.
2. «Γεμίστε τις μπαταρίες» σας μαζεύοντας όσο περισσότερο ήλιο μπορείτε. Το φως διεγείρει τους νευρομεταβιβαστές του εγκεφάλου που αυξάνουν την ενεργητικότητα.
3. Οι βαθιές εισπνοές θα ηρεμήσουν τους χτύπους της καρδιάς σας και θα τροφοδοτήσουν με οξυγόνο όλο το σώμα σας.
4. Μειώστε το άγχος τρίβοντας τους λοβούς των αφτιών σας. Αυτό θα απαλύνει αμέσως τον πονοκέφαλο και θα απομακρύνει κάθε αρνητική σκέψη.
5. Πιείτε ένα ποτήρι νερό ακόμα και όταν δεν διψάτε, για να τονωθείτε.
6. Για καλή διάθεση γελάστε δυνατά. Το γέλιο θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας χαρίσει ενέργεια να κάνετε ακόμα πιο πολλά πράγματα.
7. Γυμνάστε το μυαλό σας, π.χ., αλλάζοντας δρόμο. Ακόμα και κάτι τόσο απλό, μπορεί να διεγείρει τον εγκέφαλό σας και να αυξήσει την ενέργειά σας.
8. Φροντίστε να κοιμάστε τουλάχιστον εφτά με οχτώ ώρες το βράδυ και όποτε μπορείτε ξεκλέψτε και μία ώρα για τη μεσημεριανή σας σιέστα.
9. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε.
10. Παίξτε σκάκι, για να μειώσετε την πνευματική κούραση.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!